Velkommen hos hudplejeprodukter.dk

Det er ikke let at lede på egen hånd blandt de mange hudplejeprodukter. Dertil forsøget på at gennemskue egen hud, og behov herefter. Svært kan det også være at gennemskue blandt faglige- og individuelle produkt betegnelser.

Vi ønsker information om tilgang til hudpleje og hjælp til valg af hudplejeprodukter herefter. Og det er hér hudplejeprodukter.dk kommer ind i billedet.

Vejledning i hudplejeprodukter og hudens behov efter sæson og tilstande er hudplejeprodukter.dk’s speciale.

Hudtype er vigtig, men hvad der er endnu vigtigere at følge er hudens tilstand. Denne kan løbende ændres sig i takt med vejrmæssige, stress betinget, hormonelle, sygdomslign. tilfælde.

Nok kan ønsket være der om anti age og opfrisk til huden. Men er der tale om en sart og fugtfattig hudtilstand. Når ingen hudplejeprodukter til fuld effektivitet da huden ikke er modtagelig for den produkt tilførsel vi forsøger os med.

Er huden i ubalance? Kan det skyldes (eksempelvis):

  • Ændret livsstil. Fx i forbindelse med ændret kost, travle stressende dage.
  • Hormonelle forandringer: dén tid på måneden (menstruation) ligeledes ved teenage, overgangsalder kan svingninger og udbrud ses.
  • Kost og væske: Spiser du fornuftigt? Indtager du nok væske i løbet af dagen.
  • Vejrmæssige forhold: kulde/ frost, solens stråler og andet der kan medføre at huden er mere udsat og har behov for mere målrettet og styrkende pleje.
  • Forkert hudpleje. For hård hudpleje. Utilpasset hudpleje: Sikre dig løbende at de hudpleje produkter du anvender er brugbare for dig og din hud.
  • Og meget mere….

Hudplejeprodukter.dk

Overskuelig hudpleje med resultater.