IDUN Gentle Face peeling 75 ml

IDUN Gentle Face peeling 75 ml

DKK 129,00

Kemisk enzymbaseret peeling som fjerner døde hudceller, blødgøre huden og er samtidig med til at bevare hudens fugtbalance. Mild men effektiv peeling der ved kan anvendes natten over, dette anbefales dog ikke ved meget sarte hud. Her vil denne skulle afrenses efter 15 minutter. 

5 på lager

Mild Peeling Til Ansigtet

Kemisk Baseret kan umiddelbart lyde voldsomt og nok ikke lige det vi forbinder med økologi og organiske produkter. Men IDUN Gentle Face Peeling er baseret på Enzymer.
Enzymer er i hele vores krop og er livsnødvendige. De booster så at sige, kroppens egen biologiske processer. I dette tilfælde at kunne udskille døde hudceller mm.
Det kan f.eks nævnes at enzymer med de rigtige betingelser, kan forkorte en proces der kan tage flere milliarder år, til at ske på få sekunder.
Vi skal nu kun forholde os til, at der her er rigtig meget at hente, når vi tilføjer vores peeling enzymet.
Du får derfor en klar fordel i at tage en af kroppens egne virkemåder, og tilføje den yderligere af det den allerede kender og selv bruger i bekæmpelsen af døde hudceller og opbygning af nye vævs-celler.
Derfor er netop IDUN Gentle Face Peeling godt til personer med sart hud, da den er en Mild Peeling Til Ansigtet hvis du eksempelvis tit oplever en utilsigtet reaktion (rødme, brændende fornemmelse) ved påføring og brug af ansigts peeling generelt.
Vi har utrolig god erfaring med dette produkt. Vi anbefaler som altid, at man prøver produktet på et lille område, første gang man stifter bekendtskab med IDUN


Indhold: 75 ml.

Ingredienser:
Aqua [Water], Capryllic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitan Olivate, Canola Oil, Gluconolactone, Theobroma Cacao Seed Butter, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Malic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium PCA, Potassium Sorbate, Magnesium PCA, Manganese PCA, Zinc PCA


Alt.dk har lavet denne fine artikel omkring ansigtsrens. og eksempelvis hvorfor den aldrig bør indeholde sæbe.
Vi anbefalder altid at vores kunder også selv gør lidt hjemmearbejde, og sætter sig lidt ind i hvad produktet har af virkning. Samt at man derved har en rigtig god mulighed for at vælge rigtigt, når man begiver sig ud i den store industri, hudplejeprodukter er.

Kurv

Fragt

Levering 1-4 dage.

Sikker betaling

Sikker betaling med kort og YourPay

100% Tilfredshed

14 dages returret.

TrustPilot

5 stjerner på Trustpilot
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle