Idun Lip Balm

Idun Lip Balm

DKK 105,00

Plejende og reparerende læbepomade der beskytter og plejer vores til tider udsatte læber. Parfumefri og 100% vegansk. Fra Svenske IDUN Minerals.

Kategorier: , ,
Kategorier: , ,

Læbepomade IDUN Minerals Lip Balm

Ømme og tørre læber?

En ting er sikkert. Vi vil altid opleve at vores læber reagere på vores færden i dagligdagen. Nogle har faktisk tit ubehag og især i vintermånederne, hvor kulde og den tørre luft, tester dine læber.
Hvem kender ikke fornemmelsen af, at føle trang til at slikke på sine læber i afmagt, for den summenede fornemmelse.
Hos Hudplejeprodukter.dk er vi i hvert fald bekendt med dette.

Vores gode bekendtskab fra norden, IDUN Minerals, har lavet dette gennemførte produkt. Indeholdende det bedste fra naturens side.
Ja faktisk er 95% af denne LIP BALM organsik og dermed perfekt til følsom hud og der er naturligvis ingen parfume i.
En lækker detalje er at selv emballage og indpakning er lavet i Sverige. Vi kan dermed som forbruger, vide os helt sikre på, at alle krav overholdes og den største omhyggelighed er intakt!


Om IDUN Lip Balm Care & Repair Creme:

Vegansk hjælpende og blødgørende Creme der indeholder førsteklasses Rapsolie (vitaminer samt omega 3 & 6), Hvede, Olivenolie, Sea smør og Solsikkevoks,
til at give dine læber den bedste omsorg.
Det giver faktisk rigtig god mening at netop tænke på indhold når vi som her, snakker om et produkt der trodsalt skal smøres på vores mund.

Læbepomaden som vi alle kender fra den klassiske blå og hvide stift,  kan have tendens til at efterlade dine læber meget klistrede og man kan mærke denne hinde i lang til efter påføring. Det gør IDUN op med her, for LIP BALM er en let arbejdsom og yderst mild oplevelse.
Den efterlader din læber med en ganske tynd, dog effektiv beskyttelse samt pleje af dine læber.

Produktets størrelse gør at den nemt kan medbringes i dagligdagen. modsat mange andre hudplejeprodukter så er det nærmest altid et produkt man har behov for på farten. Men lad dig ikke snyde af størrelsen, produktets konsistens samt den brugsmåde gør at den rækker til mange dages beskyttelse af dine læber.

Dagens.dk har lavet en uddybende artikel omkring problemstillingerne når vi oplever problemet med tørre læber. 


Indhold: 15 ml.
Ingredienser:
Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Polyisobutene, Olus Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Cera, Olea Europea Fruit Oil, Canola Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol.


Er du mere fan af en lille smart løsning som også kan komme med på farten er Lip Wrap Hydrating Mask fra populære ILIA også et godt alternativ til Læbepomade IDUN Minerals Lip Balm

Kurv

Kategorier: , ,

Fragt

Levering 1-4 dage.

Sikker betaling

Sikker betaling med kort og YourPay

100% Tilfredshed

14 dages returret.

TrustPilot

5 stjerner på Trustpilot
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle